Vacatures

Actuele vacatures bij Responz Media

Wij zijn regelmatig op zoek naar commercieel verkooptalent (m/v).

Wat ga je doen?

Je zet je commerciële kwaliteiten in om onze klanten de beste service en diensten van Responz Media te bieden. Je hebt ervaring in telefonische verkoop en gebruikt jouw kennis en enthousiasme om de zakelijke klanten advies op maat te geven. Aan jou de taak om de wens van de klant te vertalen naar een passende oplossing. Op deze manier zorg je er voor dat alle klanten tevreden terug kijken op de samenwerking.

Werkzaamheden:

  • Je verkoopt, adviseert en biedt reclamemogelijkheden aan tijdens sport-, culturele- en muziekevenementen;
  • Je benadert klanten actief en helpt ze graag op een klantvriendelijke manier;
  • Je draagt tijdens het werk de visie van Responz Media uit: voel je verantwoordelijk, zeg waar het op staat, wees hartelijk en attent, houd het eenvoudig en werk samen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op zoek bent naar een vliegende start van jouw commerciële carrière, je hebt passie voor sales en houdt ervan om te werken met targets;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en kan anderen enthousiasmeren;
  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent fulltime inzetbaar van maandag tot en met vrijdag;
  • Je hebt geen telefoonvrees.


Waarom wil je bij ons werken?

Wij bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijk provisiestelsel.
Daarnaast stimuleren wij je te allen tijde om mee te denken, verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen. Iedere medewerker krijgt de kans om uit te blinken, echter de drive komt uit jou!

Wie zijn wij als bedrijf?

Responz Media is een toonaangevend verkoopkantoor van reclame, services en oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven door het gehele land. Door ons gevarieerde aanbod en deelname aan evenementen door het gehele land, hebben we voor elk type adverteerder het juiste aanbod . Ons kantoor is gevestigd in Eelde, op het terrein van Groningen Airport Eelde. Gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

En, is je interesse gewekt?  Ben jij dat salestalent die wij zoeken? Reageer direct via contact@responz.media of bel 085-273 61 15.