Ik organiseer evenementen

Breng jouw evenement naar een next level

Plaats GRATIS LED-schermen!

Als je een sportwedstrijd, cultureel evenement, beurs of muziekfestival organiseert wil je deze de uitstraling geven die het verdient. Met een levensgroot LED-scherm geef je jouw evenement die finishing touch en beleving die het nodig heeft. Laat je bezoekers livebeelden, sportuitslagen, social media feeds of zelfs volledige tijdregistraties van bijvoorbeeld hardloop evenementen zien. Ook zijn de LED-schermen geschikt om in te zetten voor professionele crowd management. Toon je bezoekers bijvoorbeeld een uitgebreide plattegrond zodat ze in één oogopslag zien waar ze een tropische cocktail kunnen halen of waar ze hun spullen veilig kunnen achterlaten. Creëer impact en geef je bezoekers een unieke ervaring!

Klinkt fantastisch toch? En we maken het nog mooier. Als jouw evenement door de screening komt huur je de LED-schermen helemaal gratis. We regelen het brengen, installeren en ophalen van de LED-schermen. Jij hoeft niks te doen. Het enige wat terugvragen is zendtijd waarin we advertenties laten zien. Advertenties die uiteraard volledig aansluiten bij de doelgroep van je evenement.Huur een professioneel mobiel led scherm voor uw evenement of festival bij Responz Media.

Ja, vertel me meer

Een Led-scherm huren?

Geen zendtijd voor ons?

Maar wel een opvallend LED-scherm op je evenement? Geen probleem. We bieden gegarandeerd scherpe prijzen voor onze hoogwaardige LED-schermen. Uitstekende apparatuur voor een eerlijke prijs!

Zij gingen ook voor meer Responz!

Partnerschap

Samenwerken voor succes

Bij Responz Media zijn we groot voorstander van teamwerk en stevige samenwerkingen. We hebben een team van bedrijven en leveranciers waarmee we samen de perfecte mix creëren. Geen ingewikkelde lagen, gewoon snelle communicatie, scherpe deals, en afspraken die zo duidelijk zijn als een zonnige dag.

Samenwerken is voor ons meer dan alleen werken aan een project; het is bouwen aan een feest. Of het nu gaat om het laten schitteren van LED-schermen op een festival of het vormgeven van de beste Nieuwjaarsduik ooit, we gaan verder dan verwacht. Met Responz als jouw eventpartner, is ‘ontzorging’ niet zomaar een woord – het is de belofte van een onvergetelijke ervaring, samen gebouwd met passie en plezier.

Krijg meer responz met de juiste media!

Ook jouw evenement net dat beetje meer geven?