MOBiLED voertuig

Opvallende digitale out-of-home reclame op wielen

Val op met MOBILED

Je hebt een prachtig evenement georganiseerd en wilt dat er zo veel mogelijk mensen op af komen. Je start binnenkort een grote uitverkoop, lanceert een nieuw product of je speelt over een tijdje samen met je theatergezelschap die oh zo spannende première.

Of misschien wil je meer aandacht voor een goed doel, je onderneming of kook jij de sterren van de hemel in een luxe restaurant en wil je dat meer mensen dat proeven? Wat je boodschap ook is, je wilt dat de juiste mensen hem horen. Nog mooier is dat de boodschap blijft hangen. Maar hoe doe je dat?

Zonder te verdwijnen in de massa’s boodschappen die ook je concurrent onophoudelijk naar jouw doelgroep zendt. Het MOBiLED voertuig is jouw antwoord. Jouw unieke kans om extra op te vallen.

Meet our MOBiLED

Opvallende digitale
out-of-home reclame op wielen.

Bereik je doelgroep waar en
wanneer je maar wilt.

Start vandaag nog met adverteren op unieke locaties. Daar waar je doelgroep uithangt of waar je impact wilt maken. Op specifieke evenementen, rondom de locatie van een open dag of verkooppunten.

Door de hele binnenstad of trek jij de stoute schoenen aan en ga je in de buurt van een grote concurrent rondrijden? Bereik jouw doelgroep op het juiste moment, wanneer je maar wilt en met de juiste boodschap.

Waarom Mobiled

Bewegend beeld

Bewegend beeld trekt meer en sneller de aandacht. Onderzoekt toont aan dat een digitale campagne maar liefst 52% meer opvalt.

Snel inzetbaar

Uw lopende campagne kan binnen een fractie van een seconde worden aangepast waardoor u kunt inhaken op actualiteiten of de relevantie van het moment. De content staat binnen enkele minuten op ons digitale scherm.

Meerdere afbeeldingen

Zet meerdere afbeeldingen in. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nieuwste product in alle kleuren of smaken op digitale schermen laten zien.

Zichtbaar

Onze MOBiLED’s zijn inzetbaar op diverse locaties in Nederland, zoals (overdekte) winkelcentra, beursvloeren, parken etc.

De kracht van MOBiLED

Targeted adverteren

Met de MOBiLED voertuigen bereik je specifieke locaties en doelgroepen. Laat de MOBiLED rondrijden op de plek waar jij gezien wilt worden

Herkenbaar

We wrappen onze MOBiLED voertuigen makkelijk en snel in jouw huisstijl, kleur of ontwerp

Opvallend

Het indrukwekkende 55 inch full HD scherm maakt jouw boodschap in elke weersomstandigheid optimaal zichtbaar

Uniek

Je bedrijf of advertentie valt direct op door de hippe, unieke MOBiLED voertuigen

Milieuvriendelijk en duurzaam

De MOBiLED voertuigen zijn 100% elektrisch aangedreven

Versterk je boodschap

Bewegend beeld is effectiever, dat is bewezen. Ze brengen meer gevoel en emotie over

Service

Op locatie gebracht en als je dat wilt zelfs inclusief chauffeur

Afmetingen:
Lengte: 1,6 meter
Breedte: 0,9 meter
Hoogte: 1,95 meter
Schermtijd: 7 tot 9 uur

Referenties

EFFECTIEF EN PLEZIERIG

Naast een ludieke manier om zichtbaar te zijn op de MOBILED is het ook zeer prettig samenwerken met het team wat erachter zit. Vlot schakelen tot een effectief resultaat. De MOBILED past helemaal in deze tijd, flexibel in te zetten (zowel in tijd als locatie). Ze zijn opvallend en kunnen daar staan waar een andere uiting in welke vorm dan ook niet komt.

Wenda van der Pol
Marketing & Communicatie Academie Primair Onderwijs

EEN GOEDE AANVULLING OP ONLINE COMMUNICATIE

Op een ludieke manier lokaal zichtbaar zijn? Dan zijn de wagentjes van MOBiLED echt een uitkomst. Samen met de medewerkers van Responz Media promoten wij een paar keer per jaar op deze manier diverse evenementen die plaatsvinden in MartiniPlaza. Een goede aanvulling op online communicatie.

Marlou Kroeze
Marketing coördinator – MartiniPlaza

OP ZOEK NAAR GEDREVEN PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Ter ondersteuning van onze wervingscampagne hebben we de MOBiLED wagentjes ingezet tijdens een groot evenement in Groningen. We zijn doorlopend op zoek naar gedreven pedagogisch medewerkers en dankzij de rijdende LEDborden hebben veel potentiële nieuwe collega’s onze uiting gezien. Responz Media BV schakelt en reageert snel, wat erg prettig is.

Esther Ottens – van Noordt
Communicatieadviseur Kids First COP groep

WIJ ZIJN SUPER ENTHOUSIAST

Om wat extra aandacht voor onze winkelopening te generen, hebben we gebruik gemaakt van 2 wagentjes van MOBiLED. Ze vielen echt enorm op en we hebben een super dag gehad! Op een gegeven moment was het wel ietwat druk in de winkelstraat dus toen mochten ze daar niet meer rijden maar dat heeft de pret niet gedrukt want ook stilstaand. is het gewoon heel gaaf. Wij zijn super enthousiast en gaan MOBiLED standaard inzetten bij onze (volgende) openingen 😃

Sabine Heij​
Marketing & Administrative Coordinator

ZE VALLEN ERG OP!

We zetten de MOBiLED wagentjes in ter ondersteuning van onze verkeersveiligheidscampagnes. Ze vallen erg op waardoor mensen de campagnes zien en onthouden. We krijgen hier ontzettend leuke reacties op! Responz Media is een fijne partij om mee samen te werken. Naast het leuke aanbod om op te adverteren zijn ze goed bereikbaar, enorm klantvriendelijk en denken ze goed met je mee.

Anouk van Oosterhout
Team Verkeer en Vervoer Verkeersveiligheid

Full Motion en Impactvolle Communicatie

Boodschap versterken met bewegend beeld

Met MOBiLED kunt u communiceren in ‘Full Motion’, oftewel bewegend beeld. Hierdoor kunt u meer emotie en uitleg in uw advertentie verwerken. U heeft de mogelijkheid om alle kenmerken en voordelen van uw product in één advertentie te laten zien.

DOOH biedt flexibiliteit en actualiteit, en met 93% van de digitale advertenties in portretweergave en 85% op mute, is DOOH een perfecte aanvulling op andere mediumtypes zoals online video of sociale media.

Bereik de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap met de eindeloze mogelijkheden van Digital Out-of-Home en MOBiLED.

ZIJ GINGEN OOK VOOR MEER RESPONZ!

Ontdek hoe andere adverteerders hebben geprofiteerd van onze LED-schermen of MOBiLED en effectief hebben geadverteerd tijdens diverse evenementen. Blader door onze referentie slider en laat u inspireren door de successen die we samen hebben behaald. Van grote merken tot lokale bedrijven, onze LED-schermen en MOBiLED hebben hun advertenties naar een hoger niveau getild.

Krijg meer responz met de juiste media!

Ben je enthousiast geworden na je kennismaking met de MOBiLED voertuigen? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.